+31 (0) 344 61 53 00 | MAIL ONS

0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.


Product was successfully added to your shopping cart.

Sokken & steunkousen

Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 30

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Sok Aantrekker, Easy Pull

  De Easy-Pull sokaantrekker heeft een flexibele kern waardoor deze zich goed vormt naar uw voet. De lange lussen aan het eind van de sterke bandjes (81 cm) zijn ideaal voor mensen met weinig grip. De voering is van nylon dus uw voet glijdt er gemakkelijk in. De buitenkant is van badstof waardoor de sok of kous goed blijft zitten.
  € 14,95
 2. Handschoenen t.b.v. het aantrekken van steunkousen

  Handschoen voor het makkelijk aantrekken van steunkousen. De grip op de rubber handschoen maakt dat de kousen makkelijker verdeeld worden over uw benen. Uw kousen worden beschermd tegen schade (bijv. vingernagels). Verkrijgbaar in de maten XS,S, M en L. Verpakkingseenheid: per paar.
  € 6,95
 3. Etac Socky aantrekhulp voor kousen

  De Socky kousen aantrekhulp helpt mensen met verminderde mobiliteit om zelf sokken, kousen en steunkousen aan te trekken. Deze producten zijn speciaal bedoeld voor personen met rug-, heup- of knieproblemen.
  € 29,95
 4. Cone voor Doff N'Donner

  Deze cone kan gebruikt worden i.c.m. de Doff N' Donner rol. Om de steunkousen nog gemakkelijker aan te kunnen trekken.
  € 40,95
 5. Sok aantrekhulp Doff N' Donner

  De Doff N' Donner is een uniek hulpmiddel om alle typen compressiekousen van alle drukklassen snel en comfortabel aan en uit te trekken. Het verschil met andere aantrekhulpen is dat de Doff N' Donner alle soorten kousen even goed aan- als uit kan trekken. Dat betekent dat u dit hulpmiddel kunt gebruiken voor zowel het aan- of uittrekken van een kniekous als het aan- of uittrekken van een armkous. Uniek is dat het hulpmiddel zich aanpast aan de kous en niet omgekeerd. Hierdoor wordt de levensduur van de kousen aanzienlijk verlengd. De Doff N' Donner is uitgevonden om te duwen in plaats van aan de kous te trekken. Hierdoor is minder kracht nodig, wat zorgt voor een gemakkelijk en comfortabel gebruik, zowel voor gebruiker als voor zorgverleners. Doordat deze sok aantrekhulp zich aanpast aan de kous en de vorm van de ledemaat, rolt de Doff N' Donner eenvoudig en direct over bandages, ingesmeerde of natte ledematen en zelfs pleisters. Deze aantrekhulp heeft een open teen, en een siliconen boord. Al met al bespaart het gebruik van dit hulpmiddel tijd voor zorgverleners: U kunt patiënten sneller en comfortabeler helpen.
  € 56,95
 6. Sok aantrekhulp (Sock Assist)

  Deze unieke sokaantrekker heeft een aparte vormgeving. De Sock-Assist trekt de sok op tot aan het onderbeen in plaats van tot aan de enkels. Het maakt het eenvoudiger om sokken of (knie) kousen aan te trekken met een of twee handen. Geschikt voor sokken en licht elastische kousen.
  € 29,95
 7. Aantrekhulp steunkousen (frame)

  Deze aantrekhulp maakt het gemakkelijker om uw steunkousen aan te trekken. Gemaakt van staal met een gladde plastic afwerking. Door de handig geplaatste handgrepen kunnen kousen eenvoudig worden opgetrokken. Plaats de kous over de middensteun, steek de tenen erin en trek de kous in een beweging op. Door de steun hoeft u minder te buigen en maakt het aankleden gemakkelijker. De breedte van het middenstuk aan de binnenkant is 10 cm.
  € 49,95
 8. Panty aantrekhulp

  De Panty aantrekhulp is identiek aan de sok aantrekhulp, maar dan met twee muilen. De lange aantrekbanden kunnen op maat geknipt worden, zodat de panty gemakkelijk aan getrokken kan worden.
  € 14,95
 9. Sokaantrekker

  De unieke vorm van de flexibele lichtgewicht sokaantrekker houdt de sok op de sokaantrekker tot de sok over de voet getrokken is. Kan in elke gewenste vorm gebogen worden. De lange aantrekbanden kunnen op maat geknipt worden. Lengte aantrekbanden 91 cm. De kleuren kunnen variëren, wit of transparant.
  € 5,95
 10. Sok aantrekhulp voor eenhandig gebruik

  Deze unieke sokaantrekker heeft een aparte vormgeving. De Sock-Assist heeft een niet plakkend oppervlak en trekt de sok op tot aan het onderbeen in plaats van tot aan de enkels. Het maakt het eenvoudiger om sokken of (knie) kousen aan te trekken met een of twee handen. Geschikt voor sokken en licht elastische kousen.
  € 23,95
Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 30

 1. 1
 2. 2
 3. 3