+31 (0) 344 61 53 00 | MAIL ONS

0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.


Product was successfully added to your shopping cart.

ADL Hulpmiddelen


ADL hulpmiddelen zijn hulpmiddelen om alles in het leven zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Bij ADL hulpmiddelen kunt u bijvoorbeeld denken aan speciaal ondersteunende kussens, een badlift, orthopedische slippers, maar ook aan een opbergbox om een banaan handig mee te nemen, of borden met een anti slip laag zodat ze niet zomaar van de tafel kunnen glijden. 

Bij ADL hulpmiddelen is er aandacht gevestigd op producten die we allemaal dagelijks gebruiken maar die bij sommige instanties wel wat praktischer zouden kunnen. Denk hierbij aan de verzorging van gehandicapten die bijvoorbeeld per ongeluk steeds het bord van tafel stoten omdat het zo makkelijk schuift. Voor situaties als dit zijn er diverse producten bij ADL hulpmiddelen. Kijk gerust eens rond op de website naar de verschillende ADL hulpmiddelen die we te bieden hebben. U zult versteld staan over het extra comfort dat mogelijk is op diverse gebieden. 

U kunt gemakkelijk bestellen door op de knop “koop nu” te drukken. Voor vragen kunt u via het kopje “mail ons” contact met ons opnemen.

Bezoek ook de showroom van onze thuiszorgwinkel.