+31 (0) 344 61 53 00 | MAIL ONS

0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.


Product was successfully added to your shopping cart.

Badplanken

Stel een Aflopende Directie in

   

5 Artikel(en)

 1. Badplank met Handgreep 67,5 cm

  Uitstekende badplank met stevige handgreep, perforaties voor waterafvoer en een comfortabele gevormde zitting. De breedte is verstelbaar door de rubberen anti-slip doppen te verplaatsen. L 69 cm x B 27,5 cm
  € 58,95
 2. Etac Badplank

  Deze badplank heeft een unieke vorm met een brede zijde die steun geeft bij het inuitstappen en met een smalle zijde voor betere bereikbaarheid van de intieme zone. Voorzien van een handvat. Verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes. L 74 / 69 cm x B 36-27-30 cm Dikte 4 cm.
  € 104,95
 3. Badplank Slatted

  Lichtgewicht plastic badplank van zeer goede kwaliteit. Sterk, comfortabele en met een goede waterafvoer. Makkelijk te bevestigen. Verkrijgbaar in drie verschillende lengtes. Gebruikersgewicht: 159 kg. Zitbreedte: 23 cm.
  € 52,95
 4. BZB Badwandverkorter 3 zuignappen

  Het gepatenteerde Mobeli® systeem van ROTH is een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel. De ideale en meest betrouwbare oplossing voor mensen die niet mogen of willen boren! Alle wandbeugels zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en volgens Duitse TÜV richtlijnen getest. Ze hebben een zeer grote hechtkracht en zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. Verschillende accessoires complementeren het assortiment: douchekopbevestiging, badwandverkorter, stabilisatiegrepen en meer! De Mobeli® wandbeugels worden geleverd met veiligheidsindicator. Een revolutionaire ontwikkeling, waarbij permanent de vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd. Zodra de veiligheidsindicator op de beugel omhoog komt, moet de beugel opnieuw worden vastgezet. Een veilig gevoel! Mobeli® wandbeugels, een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel. Te bevestigen op een gladde en vlakke ondergrond. Praktisch en comfortabel. Met de traploos verstelbare badwandverkorter loopt u aanzienlijk minder risico weg te glijden in bad. U kunt de badwandverkorter ook gebruiken als tafeltje direct aan de badwand. Voorzien van 3 zuignappen, een aan de onderzijde en aan beide zijkanten. Geschikt voor een badwandbreedte van 51 tot 70 cm.
  € 274,96
 5. BZB Badwandverkorter 2 zuignappen

  Het gepatenteerde Mobeli® systeem van ROTH is een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel. De ideale en meest betrouwbare oplossing voor mensen die niet mogen of willen boren! Alle wandbeugels zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en volgens Duitse TÜV richtlijnen getest. Ze hebben een zeer grote hechtkracht en zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. Verschillende accessoires complementeren het assortiment: douchekopbevestiging, badwandverkorter, stabilisatiegrepen en meer! De Mobeli® wandbeugels worden geleverd met veiligheidsindicator. Een revolutionaire ontwikkeling, waarbij permanent de vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd. Zodra de veiligheidsindicator op de beugel omhoog komt, moet de beugel opnieuw worden vastgezet. Een veilig gevoel! Mobeli® wandbeugels, een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel. Te bevestigen op een gladde en vlakke ondergrond. Praktisch en comfortabel. Met de traploos verstelbare badwandverkorter loopt u aanzienlijk minder risico weg te glijden in bad. U kunt de badwandverkorter ook gebruiken als tafeltje direct aan de badwand. Voorzien van 2 zuignappen aan de onderzijde. Geschikt voor een badwandbreedte van 51 cm.
  € 193,95
Stel een Aflopende Directie in

   

5 Artikel(en)