+31 (0) 344 61 53 00 | MAIL ONS

0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.


Product was successfully added to your shopping cart.

Lichaamsverzorging

Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 38

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Etac Beauty Haarwashulp

  Mensen met een beperkt bereik kunnen met deze haar schrobber zelfstandig hun haar wassen. De rubberen uiteinden masseren zachtjes de hoofdhuid. Het handvat is licht gebogen. Het rubberen antislip handvat zorgt voor een comfortabele grip. Totale lengte 36 cm, lengte handvat 25 cm
  € 30,95
 2. Gel/katoen teenkapjes

  Deze teenkapjes beschermen de teen en zorgen voor verlichting bij wrijving tussen de tenen. Hierdoor wordt de pijn verlicht bij ingegroeide teennagels, likdoorns en blaren. Helpt ook de pijn te verlichten bij druk en wrijving veroorzaakt door schoeisel.
  € 5,95
 3. Teenbescherming, tube (gel/polymeer)

  Deze teenbeschermings hoesjes beschermen de teen en zorgen voor verlichting bij wrijving tussen de tenen. Hierdoor wordt de pijn verlicht bij ingegroeide teennagels, likdoorns en blaren. Helpt ook de pijn te verlichten bij druk en wrijving veroorzaakt door schoeisel.
  € 4,95
 4. Teenbescherming, tube (gel/katoen)

  Deze teenbeschermingshoesjes beschermen de teen en zorgen voor verlichting bij wrijving tussen de tenen. Hierdoor wordt de pijn verlicht bij ingegroeide teennagels, likdoorns en blaren. Helpt ook de pijn te verlichten bij druk en wrijving veroorzaakt door schoeisel.
  € 5,95
 5. Etac Beauty Care Set

  Unieke verzameling verzorgingsproducten, ideaal voor op reis of gewoon voor thuis. De set bestaat uit een ergonomisch gevormde kam, schrobborstel en een nagelvijlhouder inclusief vijlen. Verpakt in een handige opbergtas.
  € 34,95
 6. Etac Beauty Kam

  De beauty care kam met lange steel is ideaal voor mensen met een beperkte schouderfunctie. Door de gebogen vorm wordt de lijn van het hoofd gevolgd. Hierdoor kan het handvat vlakbij het hoofd gehouden worden zonder verlies aan kracht of bereik.
  € 27,95
 7. Etac Beauty Haarborstel

  De beauty care borstel met lange steel is ideaal voor mensen met een beperkte schouderfunctie. Door de gebogen vorm wordt de lijn van het hoofd gevolgd. Hierdoor kan het handvat vlakbij het hoofd gehouden worden zonder verlies aan kracht of bereik.
  € 29,95
 8. Etac Washulp voor het lichaam

  Deze schrobborstel heeft een rechte steel en helpt mensen met een beperkt bereik. Effectief wassen met een zachte schuimrubber spons gecombineerd met een afneembare, wasbare nylon hoes. Een anti-sliphandvat zorgt voor een goede vaste grip tijdens het baden/douchen. Afmeting: 38 cm.
  € 30,95
 9. Etac Beauty Washulp voor op de rug

  Deze schrobborstel heeft een gebogen steel en helpt mensen met een beperkt bereik. Effectief wassen met een zachte schuimrubber spons gecombineerd met een afneembare, wasbare nylon hoes. Een anti-sliphandvat zorgt voor een goede vaste grip tijdens het baden/douchen. Totale lengt 79 cm.
  € 41,95
 10. Etac Beauty Nagelvijlhouder

  De zacht rubberen handgreep houdt de nagelvijl vast en ligt lekker in de hand. Ideaal voor mensen met een beperkte grip. De Body Care Nagelvijl Houder wordt geleverd met 3 standaard vijlen. Lengte 12 cm. Opening voor vijl 1,3 cm
  € 13,95
Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 38

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4