+31 (0) 344 61 53 00 | MAIL ONS

0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.


Product was successfully added to your shopping cart.

Snijplanken

Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 11

 1. 1
 2. 2
 1. Etac Fixeerplank

  Met behulp van een schuifklem houdt men het voedsel vast om met 1 hand te snijden. Ontworpen voor eenhandig gebruik, met 2 cm hoge roestvrij stalen pinnen en een klem om producten vast te zetten. Vier zuignappen houden de snijplank op zijn plaats. Makkelijk te reinigen met sop en water. Afmeting: 30x28 cm.
  € 77,95
 2. Snijplank HJÄLP Kinno

  Snijplank Kinno is onderdeel van de serie HJÄLP snijplanken. Deze snijplank heeft een rubberen TPE rand die de plank op zijn plaats houdt. Model Kinno heeft hogere pinnetjes waarop u bijvoorbeeld een aardappel kunt vastprikken. De pinnetjes kunnen ook dienen als ondersteuning bij het snijden van voedsel. Op de afbeelding zijn de pinnetjes wit, op het artikel zelf zijn deze zwart van kleur. Afmeting: 35 x 25 x 1 cm.
  € 52,95
 3. Snijplank HJÄLP Hybro

  Snijplank Hybro is onderdeel van de serie HJÄLP snijplanken. Deze snijplank heeft een rubberen TPE rand die de plank op zijn plaats houdt. Model Hybro is uitgevoerd met pinnetjes om kaas en andere grotere objecten vast te zetten. Op de afbeelding zijn de pinnetjes wit, op het artikel zelf zijn deze zwart van kleur. Afmeting: 35 x 25 x 1 cm.
  € 52,95
 4. Snijplank HJÄLP Varna

  Snijplank Varna is het basismodel van de serie HJÄLP snijplanken. Deze snijplank heeft een rubberen TPE rand die de plank op zijn plaats houdt. Model Varna heeft een verhoogde hoek die bijvoorbeeld brood bij het snijden en smeren op zijn plek houdt. Afmeting: 35 x 25 x 1 cm.
  € 46,95
 5. Boterhamplankje met opstaande rand

  De duurzame kunststof broodplank heeft een opstaande rand in de hoek. Dit maakt het mogelijk om brood met één hand te smeren. De broodplank heeft optioneel ook verwijderbare pinnen waarop etenswaar vastgeprikt kan worden om het vervolgens te snijden of te schaven. Afmeting 18,1 x 25,6 cm. Gewicht 190 gram.
  € 16,95
 6. Snijplank Kunststof groot met pinnen

  Deze waterbestendige snijplank met afgeronde hoeken is geschikt voor het voorbereiden en snijden van voedsel voor eenhandig gebruik. D.m.v. de 2 cm hoge aluminium pinnen wordt het voedsel op zijn plaats gehouden.Gemaakt van polyethylene. Vier rubberen antislip dopjes voorkomen het wegglijden van de snijplank. 31x31 cm
  € 64,95
 7. Smeerplank

  De smeerplank is ideaal voor eenhandig gebruik. Smeer de boterham makkelijker op de kunststof plank. Anti-slipvoetjes en een rand die men tegen de tafel zet houden deze plank goed op zijn plaats.Makkelijk te reinigen met sop en water. Afmeting: 22x23 cm
  € 19,95
 8. Snijplank Noppenbord wit/zwarte noppen

  Het noppenbord is ideaal voor eenhandig gebruik. Kunststof snijplank met 8 noppen aan de bovenzijde en 4 rubberen anti-slipdopjes aan de onderzijde. Afmeting: 18x18 cm
  € 59,95
 9. ChopChop Flexibele Snijplank

  De ChopChop is een handige flexibele snijplank waarmee u makkelijk de gesneden producten in bijvoorbeeld een schaal kunt doen. Afmetingen : 38 x 29 cm Kleur : transparant wit Vaatwasmachinebestendig
  € 7,95
 10. Multifunctioneel keukenwerkblad

  Voor assistentie bij keukenwerkzaamheden. Ideaal voor personen met verminderde grijpkracht. Ook voor éénhandig gebruik. De klem houdt voedsel, potten, flessen of schalen stevig vast. Met de raspen, borstel en roestvrijstalen pinnen kunt u voedsel snijden, raspen, schillen en schoonmaken. In de verhoogde hoek kan het brood niet verschuiven wanneer het besmeerd wordt. Inclusief vier anti-slip zuignappen.
  € 91,95
Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 11

 1. 1
 2. 2