Product was successfully added to your shopping cart.

Positioneringskussen 200*38cm

Artikelnummer: ST651 of RCM11100

Korte omschrijving

Het Relax standaard kussen zorgt voor een stabiele en ontspannen lighouding, ontlasting van wervelkolom en ledematen en geeft een volledige ondersteuning. Thuis gezellig in de zetel of in het bed tijdens het lezen maar ook voor personen die langdurig in bed moeten blijven is dit kussen een zaligheid. De hoefijzerkussens zijn gevuld met korrelvulling. Deze speciale minipolystyreen korreltjes zijn onder druk gevuld met lucht voor een ideale comfortbalans en een lange levensduur. De bolletjes zorgen voor een gelijke drukverdeling op het lichaam. Dit zorgt voor een gelijke druk en een aangenaam comfort, thuis of in bed.

Totale ontspanning! Gedaan met stramme schouders en nekpijn, gedaan met doorligwonden! Het is een ideaal kussen voor alle leeftijden. Zorgt ervoor dat iemand in een gekozen positie blijft liggen met een volledige ondersteuning en is ideaal ter preventie van doorligwonden bij wisselhoudingen. Dit Relax kussen vervangt verschillende kussens in de rug en knieholte die er toe dienen de patiënt in een bepaalde positie te laten liggen.

Afmetingen: 200 cm van het linker been rond de buitenkant tot het rechterbeen.

Het Relax standaard kussen wordt standaard in de kleur wit geleverd. De kussens op de afbeeldingen zijn voorzien van een incontinentiehoes. Deze kan apart worden besteld.

Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen.
€ 59,95

* Vereiste velden

€ 59,95