+31 (0) 344 61 53 00 | MAIL ONS

0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.


Product was successfully added to your shopping cart.

Hielbeschermers

Stel een Aflopende Directie in

   

8 Artikel(en)

 1. Elleboog- hielbeschermer NCM gel

  Rekbare kous met uitneembare gelpad. Ter bescherming van elleboog of hiel. Latex vrij. Maximale omtrek hiel of elleboog: Maat S = 23 cm Maat M/L = 28 cm Maat XL = 33 cm Per 2 stuks.
  € 88,95
 2. Maxxcare Heel Pro Evolution hielbeschermer met 4 unieke luchtkokers

  De Maxxcare Heel Pro Evolution hielbeschermer is een eenvoudige een effectieve oplossing om decubitus aan de hielen te voorkomen en de wondgenezing te ondersteunen. Vier afzonderlijke luchtkokers in de Heel Pro Evolution verdelen de druk optimaal over de onderzijde van de voet, waarbij de hiel volledig vrij komt te liggen. De uiterst gladde buitenzijde beschermt maximaal tegen schuifkrachten en maakt dat de hielbeschermer vrijwel onmerkbaar te dragen hoe de gebruiker ook in bed ligt. Wasbaar tot 60 graden Celcius op wolwas of een kreukherstellend programma. Niet in de wasdroger! Verwijder altijd bij het wassen de uitneembare luchtkokers. Verkrijgbaar in 3 maten
  € 69,95
 3. Hielbeschermer comfort

  De heel protector legt de hiel vrij; beschermt tegen de druk- en schuifkrachten. Helpt een spitsvoet stand tegen te gaan, blijft goed gefixeerd zitten en is makkelijk te reinigen op 60◦C. Basismodel geschikt voor iedere voet (one size fits all). Katoenenhoes met silliconenvezels. De HEELPROTECTOR is bedoeld voor: - patiënten in de zorginstellingen, ziekenhuizen en thuiszorg - voor alle leeftijden geschikt - voor patiënten met een verhoogd risico op het krijgen van hieldecubitus - hulpmiddel ter ontlasting van de hiel bij een bestaande decubitus - vermindering van pijn aan de hielen bij (langdurige) bedlegerigheid - bestrijding van de neiging tot spitsvoetstand Prijs per stuk.
  € 28,95
 4. Hielkussen rol

  Gevuld met polystyrene micro-korrels, oppervlakkige reiniging Ø20- L85cm. Het kussen is uitgevoerd met een vaste incontinentiebestendige hoes.
  € 38,95
 5. Hielbeschermer klein

  Voorkomt wrijvingen en vermindert de steundruk ter hoogte van de hiel. In een katoenen hoes die wasbaar is in de machine. Prijs per stuk.
  € 13,95
 6. Rol hielbeschermer

  Verhindert elk contact tussen de hiel en het matras. Omdat elke druk wordt weggenomen, is de hiel volledig ontlast. Verkrijgbaar in vaste incontinentiebestendige hoes of in een vaste katoenen hoes. Beide zijn wasbaar in de machine. Prijs per stuk.
  € 25,95
 7. Hielkussen

  Het Relax Hielkussen is geschikt om de benen in een hellende positie te plaatsen. Hierdoor gaan de voeten licht zweven en worden de drukpunten weg genomen. De vulling zorgt voor een comfortabele gelijke druk op de benen en gaat het naar buiten kantelen van de voet tegen. Het hielkussen is gevuld met korrelvulling. Deze speciale minipolystyreen korreltjes zijn onder druk gevuld met lucht voor een ideale comfortbalans en een lange levensduur. De bolletjes zorgen voor een gelijke drukverdeling op het lichaam. Dit zorgt voor een gelijke druk en een aangenaam comfort, thuis of in bed. Afmeting: 80x60 cm met 5 cilindrische banen. Hoes is vervaardigd van vochtafstotend materiaal. Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen.
  € 78,95
 8. Verbandschoen Rebacare

  De Rebacare Verbandschoen is een comfortabel hulpmiddel dat preventief en curatief kan worden ingezet bij decubitus aan de hiel. De verbandschoen is ook geschikt voor cliënten waarbij enige tijd hun eigen schoen niet past, door bijvoorbeeld wonden of flebologische of lymfatische aandoeningen. De Rebacare Verbandschoen legt de hiel, malleolus en achillespees volledig vrij. Dit is van belang om een goede doorbloeding in de voet plaats te laten vinden. Door de samenstelling van de verbandschoen zullen ook verschillende pijnklachten afnemen. Dit is mogelijk door het gebruik van een unieke vulling die ervoor zorgt dat er een goede drukverdeling wordt gecreëerd. De verbandschoen is voorzien van een veilige anti-slipzool zodat de mobiliteit behouden blijft. Door deze voorziening past de verbandschoen in het val preventie beleid. Prijs is per stuk
  € 115,95
Stel een Aflopende Directie in

   

8 Artikel(en)