+31 (0) 344 61 53 00 | MAIL ONS

0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.


Product was successfully added to your shopping cart.

Thuiszorgwinkel

Bestehulpmiddelen is als thuiszorgwinkel al meer dan 30 jaar een betrouwbare en goedkope winkel voor uw hulpmiddelen. Soms is het leven nét wat gemakkelijker met hulpmiddelen. Bent u u op zoek bent naar een rollator, sta-op-stoel of een bloeddrukmeter? U zult versteld staan van de vele handige artikelen. Ook leuk als u een écht nuttig cadeau wilt geven! 

Hulpmiddelen en verpleegartikelen

Een ruime keuze aan hulpmiddelen speciaal voor u en uw naasten. Of u nu wilt lenen, huren of kopen, in de thuiszorgwinkel van Bestehulpmiddelen vindt u allerlei handige hulpmiddelen en verpleegartikelen. Van elektrisch verstelbare bedden tot rollators en slimme hulpjes bij het wassen, eten en drinken en medicijngebruik. Onze deskundige (zorg)consulenten wijzen u de weg en beantwoorden tevens uw vragen. Wij maken het u liefst zo gemakkelijk mogelijk!

Voordelen thuiszorgwinkel

Hulpmiddelen zijn een praktische ondersteuning bij handelingen voor de verzorging van de persoonlijke hygiëne. Ouderen ondervinden vaker moeite met het bijhouden van hun persoonlijke verzorging, veroorzaakt door verminderde spierkracht. Dagelijkse handelingen zoals bijvoorbeeld douchen en tandenpoetsen, kunnen pijn en ongemak opleveren. Vaak bent u als oudere nog goed in staat om zelfstandig voor uw persoonlijke hygiëne te zorgen. Wel kunt u daarbij ondersteuning gebruiken. Zoals een douchekruk waardoor u zittend kunnen douchen. Of een haarborstel of haarkam met een extra lange steel, voor als u uw armen en rug minder kunt buigen. Al uw hulpmiddelen kunt in onze thuiszorgwinkel terugvinden.


 

"Dagelijkse handelingen, onszelf verzorgen gaat een stuk gemakkelijker met de juiste hulpmiddelen, Bestehulpmiddelen.nl is gewoonweg de beste! Goed advies en uitstekende service!"