+31 (0) 344 61 53 00 | MAIL ONS

0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.


Product was successfully added to your shopping cart.

Waswagen

Waswagen voor het sorteren, verzamelen en transporteren

Efficiënt uw was sorteren, verzamelen en transporteren kan met een stevige waswagen van Medimpex B.V. Systems. Kies voor een waswagen met een gekleurd deksel om onderscheid te maken tussen soorten was of voor herkenbaarheid per afdeling. Een deksel met voetpedaal zorgt voor meer werkgemak en hygiëne. Het deksel voorkomt dat nare geuren vrij komen. Met een duwbeugel is het wastransport met de juiste duwhouding licht en eenvoudig.

RVS Waswagen in alle formaten

De RVS waswagen is rondom voorzien van een gelast frame. Uitgerust met vier niet markerende zwenkwielen met een doorsnede van 80 mm en vier stootranden. De wielbehuizing is rondom verzinkt. Goed te reinigen met alle standaard reinigingsmiddelen. De zakken klemmen zich vast in het handige ophangsysteem, zodat de waszakken ongeacht hun gewicht niet uit de bevestiging glijden. Tevens is de RVS waswagen uitgerust met een voetpedaal. Deksel is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. 

Hoe te bestellen?

U kunt op onze zakelijke website online bestellen, zie hiervoor: https://www.medimpex.nl/winkel/mobiliteit/wasverzamelaars of bel 0344-615300, een van onze consulenten staat u graag te woord.

Wasverzamelaar Wasverzamelaar Wasverzamelaar Wasverzamelaar